Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@04:45:07 GMT

جزئیات ثبت نام کتب درسی؛ مراقب شگردهای سودجویان باشید

تاریخ انتشار: ۱۸ شهریور ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۰۵۸۷۷۲

جزئیات ثبت نام کتب درسی؛ مراقب شگردهای سودجویان باشید

گروه استان‌ها- با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید و داغ شدن بحث ثبت‌نام کتب درسی، کم و بیش خبرهایی از سوء استفاده در فضای سایبری و کلاهبرداری به گوش می‌رسد که باعث نگرانی بسیاری از خانواده‌ها شده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اصفهان، ثبت‌نام کتاب‌های درسی برای تمامی پایه‌های تحصیلی ابتدایی، دوره اول و دوم متوسطه به صورت اینترنتی و از طریق سایت‌های معرفی شده توسط سازمان آموزش و پرورش انجام می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

  بنابراین با توجه به شرایط کرونایی، توزیع کتب درسی فقط از طریق سامانه ثبت سفارش کتاب درسی و مدارس صورت می‌گیرد.

با نزدیک شدن به سال تحصیلی جدید و داغ شدن بحث ثبت‌نام کتب درسی، کم و بیش خبرهایی از سوء استفاده در فضای سایبری و کلاهبرداری به گوش می‌رسد که باعث نگرانی بسیاری از خانواده‌ها شده است.

20 شهریور آخرین فرصت ثبت‌نام کتب درسی 

رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره‌کل آموزش و پرورش با اشاره به درگاه مورد تایید برای ثبت‌نام کتب درسی، اظهار داشت: از 22 فروردین ثبت‌نام کتب درسی آغاز شده و تا بیستم شهریور ادامه دارد، دانش‌آموزانی که تا کنون اقدام نکرده‌اند در فرصت باقیمانده ثبت‌نام کنند تا با شروع سال جدید تحصیلی با مشکل نبود کتاب درسی مواجه نشوند.

علیرضا عابدی با اشاره به درگاه مورد تایید برای ثبت‌نام کتاب‌های درسی، اظهار داشت: کلیه دانش‌آموزان در تمامی دوره‌های تحصیلی و دانش‌آموزان مدارس استثنایی و استعدادهای درخشان از طریق سامانهwww.irtext.ir  و یا  www.irtextbook.com نسبت به ثبت سفارش کتب درسی اقدام کنند.

وی افزود: سازمان آموزش و پرورش به غیر از سایت‌های مذکور هیچ سایت دیگری را معرفی نکرده است و دانش‌آموزان ابتدا باید در سامانه پادا که دانش‌آموزان از طریق کد ملی و رمزی که در اختیار دارند ثبت‌نام کنند.

رئیس اداره امور رفاهی و پشتیبانی اداره کل آموزش و پرورش با بیان پس از اتمام ثبت‌نام در سایت «پادا»، گفت: مدیران مدارس درخواست دانش‌آموزان را تایید می‌کنند و بعد از تایید آنها این درخواست در سامانه‌ای به نام «سیدا» ثبت و به روز رسانی می‌شود.

وی ادامه داد: بعد از آن خود دانش‌آموز یا مدیر مدرسه از طریق آن می‌توانند به سامانه فروش ثبت سفارش وارد شوند و با کد ملی و 6 رقم شناسنامه اقدام به ثبت‌نام کتب درسی بکنند.

عابدی تصریح کرد: از 22 فروردین سال جاری ثبت‌نام کتب درسی آغاز شده و تا بیستم شهریور ادامه دارد و ضروری است دانش‌آموزانی که تا این موقع اقدام نکرده‌اند در فرصت باقیمانده ثبت‌نام کنند تا با شروع سال جدید تحصیلی با مشکل نبود کتاب درسی مواجه نشوند.

مراقب شگردهای سودجویان باشید

رئیس پلیس فتای استان اصفهان از ضرورت توجه مردم در رعایت پروتکل امنیتی ثبت‌نام‌های اینترنتی خبر داد و گفت: پروتکل امن چند شاخصه دارد که همه باید به آن توجه کنند و اگر عبارت " ir" ذکر نشده باشد آن سایت جعلی است.

سید مصطفی مرتضوی با اشاره به درگاه‌های امن برای ثبت‌نام کتاب‌های درسی، اظهار داشت: این روزها با توجه به اینکه تبلیغات برای ثبت‌نام کتاب‌های درسی بسیار زیاد شده رعایت پروتکل‌های امنیتی مهم است.

وی افزود: پروتکل امن چند شاخصه دارد که همه باید به آن توجه کنند، در نوار آدرس همه سایت‌های دولتی https استفاده می‌شود و آخر نوار آدرس اگر روی نماد قفل کلیک شود پنجره‌ای باز می‌شود که پروتکل امنیتی آن سایت را نشان خواهد داد.

رئیس پلیس فتای استان اصفهان با بیان اینکه نام تامین کننده دامنه ثبت‌نام کتاب‌های درسی دانش‌آموزان، آموزش و پرورش است، گفت: باید متقاضیان ثبت‌نام توجه کنند که نام آموزش و پرورش  در آن پنجره آمده باشد.
وی ادامه داد: مرحله اصلی برای همه کاربران در پرداخت الکترونیکی از دامنه shaparak.ir استفاده می‌شود اگر گزینه ir نباشد صفحه فیک و جعلی است.

چاپ بیش از 146 میلیون جلد کتاب درسی برای 15 میلیون دانش‌آموز"زخم کهنه‌ای" به نام تصمیم‌گیری‌ در آموزش و پرورش بدون معلمان!/ فقدان حضور معلمان حتی در تألیف کتاب درسیدانش آموزان میان پایه برای سفارش کتاب درسی تا 22 خرداد فرصت دارند

سرهنگ مرتضوی تصریح کرد: در ثبت‌نام دانشگاه‌ها هم همین مشکل وجود دارد و گاهی اوقات گزارش دامنه‌های جعلی ثبت‌نام دانشگاه‌ها را داریم و از دانشجویان درخواست می‌کنم پروتکل‌های امنیتی را رعایت کنند.

انتهای پیام/166/ ت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: ثبت نام کتاب های درسی ثبت نام کتب درسی آموزش و پرورش برای ثبت نام دانش آموزان کتاب درسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۵۸۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید

سرهنگ فدائیان ۱۶ اردیبهشت ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: با توجه به پیشرفت فناوری، امروزه بسیاری از خدمات بانکی به صورت غیرحضوری قابل انجام بوده و این خدمات از روش‌های گوناگونی مانند اینترنت بانک، همراه بانک و... قابل دریافت است.

به گزارش ایسنا، وی افزود: مجرمان سایبری با طراحی همراه بانک‌های جعلی بدافزار و قرار دادن نرم‌افزار‌ها در منابع نامعتبر مبادرت به دسترسی غیرمجاز به گوشی تلفن همراه و کارت بانکی کرده و اقدام به سرقت و برداشت غیرمجاز از حساب شهروندان می‌کنند.

سرهنگ فدائیان خاطرنشان کرد: شهروندان باید توجه داشته باشند که برای جلوگیری از این اقدام، حتما تلفن همراه خود را به آنتی ویروس معتبر تجهیز کرده و به طور مستمر آن را به روز رسانی نمایند. همچنین باید توجه داشته باشند که اطلاعات مهم مانند رمز اول کارت‌ها، کلمه عبور سامانه‌های بانکی، cvv ۲ و تاریخ انقضای کارت را بر روی گوشی تلفن همراه دخیره نکنند.

سرهنگ فدائیان به شهروندان توصیه کرد: برای نصب اپلیکیشن‌های بانکی حتما از سکو‌های عرضه نرم افزار موبایلی داخلی و یا سایت‌های رسمی بانک‌ها اقدام و از دریافت و نصب اپلیکیشن‌های آلوده که اکثرا لینک آن‌ها توسط مجرمان سایبری از طریق ارسال پیام و یا پیامک‌ها به وسیله پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی برای شما ارسال می‌شود، اکیدا خودداری کنید.

رئیس پلیس فتا استان سمنان از شهروندان خواست: در صورت مواجه شدن با موارد مشکوک و مجرمانه مراتب را از طریق سامانه فوریت‌های سایبری به شماره ۰۹۶۳۸۰ و یا سایت پلیس فتا گزارش کنند.

دیگر خبرها

  • ۲۵ میلیون تومان بدهید گواهینامه تقلبی بگیرید!/ مراقب باشید مرتکب قتل عمد نشوید
  • طراحی سؤالات امتحانات نهایی فقط از کتب درسی است
  • قابل توجه دانش‌آموزان دهم، یازدهم و دوازدهم؛ سؤالاتی که در امتحان نهایی طرح می‌شود
  • هشدار؛ مراقب این نرم افزار‌های جعلی باشید
  • چه نوع سؤالاتی در امتحان نهایی طرح می‌شود؟
  • مراقب همراه بانک‌های جعلی باشید
  • هشدار یک شرکت بیمه؛ در این شهر‌های اروپا مراقب جیب خود باشید!
  • مراقب وزش باد خیلی شدید در تهران باشید + جزئیات
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟