Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/فارس مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس گفت: ۱۵۰ سایت اینترنت پرسرعت در استان با مساعدت وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات و همکاری اپراتورها تا پایان سال ۹۹ راه‌اندازی خواهد شد.

مهرداد سهرابی شنبه ۲۹ آذر در نشستی برخط (آنلاین) با مدیر کل آموزش و پرورش فارس، گفت: عملیات اجرا و راه‌اندازی ۳۰ سایت در سراسر این استان در حال انجام است و اولویت اجرای این طرح‌ها با روستاهایی است که فاقد ارتباطات و دارای جمعیت زیاد هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات فارس، شیوع کرونا را فرصتی برای توجه بیشتر به توسعه فناوری در روستاها دانست و بیان کرد: در سال‌های قبل برای نصب سایت و زیرساخت‌های اینترنتی در روستاها با مقاومت مردم روبه‌رو می‌شدیم، اما امروز روند کارها تسهیل یافته است و مردم به اهمیت اینترنت پی برده‌اند.

او با اشاره به اینکه استان فارس ۲هزار و ۴۲۸ روستای بالای ۲۰ خانوار دارد که ۹۰ درصد این روستاها به اینترنت ثابت یا سیار و یا یکی از اپراتورهای ایرانسل و همراه اول دسترسی دارند، گفت: هر سایت افزون بر ۱۰ روستا و ۲۶۰ مشترک را زیر پوشش اینترنت پرسرعت قرار می‌دهد.

مشکلات شبکه آموزشی "شاد" با به‌ روزرسانی حل می‌شود

سهرابی، همچنین در باره اختلال سرعت اینترنت در شبکه آموزشی دانش‌آموزان موسوم به "شاد"گفت: بسیاری ازموارد اختلال در شبکه شاد به دلیل ترافیک و سرورهای این برنامه است که همراه اول حل این مشکل را بر عهده گرفته است.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس نیز در این نشست بیان کرد: باتوجه به تاکید وزیر آموزش و پرورش مبنی بر ایجاد زیرساخت‌های مناسب و اینترنت رایگان در شبکه شاد، ضروری است روسای ادارات، معلمان را برای حضور فعال در این شبکه تشویق و ترغیب کنند.

فرهاد اسماعیلی با اشاره به اینکه به روز رسانی شبکه شاد در دست اقدام است، افزود: با به روز رسانی این برنامه، اشکال و ایرادهای قبلی برطرف شده و به زودی در اختیار دانش آموزان قرار خواهد گرفت.

مدیرکل آموزش و پرورش فارس گفت: در هفته پیش رو، استفاده از شبکه شاد باید حداقل ۲۰درصد افزایش یابد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی اينترنت استان فارس ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه شاد آموزش و پرورش شبکه شاد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۷۹۵۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان

طیبه بلوردی، معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا از صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» این واحد دانشگاهی خبر داد و اظهار کرد:‌ پس از بررسی‌های لازم حوزه معاونت پژوهشی واحد سیرجان درصدد راه‌اندازی مرکز تحقیقات هوش مصنوعی برآمد که با طرح موضوع در جلسه کمیته برنامه‌ریزی و هماهنگی مراکز تحقیقاتی سازمان مرکزی با تأسیس این مرکز تحقیقاتی موافقت و مجوز آن توسط معاونت پژوهش و فناوری سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی صادر شد. ️

وی افزود:‌ با توجه به ظرفیت‌های دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان، ارتباط تنگاتنگ با صنایع و معادن و به لحاظ جایگاه استراتژیک در حوزه تولید علم و سوابق درخشان در زمینه فنی و مهندسی، علوم پایه و فناوری‌های همگرا، کشاورزی و علوم انسانی، به‌ویژه رشته‌های مهندسی کامپیوتر، مهندسی برق و مهندسی پزشکی نیاز به مرکز تحقیقات هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء ارائه احساس می‌شد.

معاون پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان گفت: امروزه هوش مصنوعی راه خود را به علوم و صنایع مختلفی همانند آموزش و پژوهش، سلامت و بهداشت، تجارت، مالی، فناوری اطلاعات، امنیت، تولید، حمل‌ونقل و... باز کرده و این ظرفیت را دارد که در حوزه‌های مختلف وارد شود و آنها را متحول کند.

بلوردی عنوان کرد:‌ امید است که با کمک و توانایی اعضای هیئت علمی و استادان مجرب در زمینه هوش مصنوعی (AI) و دیگر رشته‌ها در مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان با توسعه الگوریتم‌های هوشمند، تحقیقات راهبردی و کاربردی برای تولید علم و فناوری در زمینه هوش مصنوعی با هدف توسعه فناوری و کاربرد‌های آن در صنایع و بازار‌های مختلف به‌ویژه صنعت فولاد و معادن ارائه می‌شود.

به گزارش آنا، حوزه معاونت پژوهشی دانشگاه آزاد اسلامی واحد سیرجان چندی قبل موفق به اخذ مجوز مرکز تحقیقات صنعت، معدن و فولاد شده که با همکاری شرکت ماهان سیرجان کار‌های تحقیقاتی خور را به‌زودی آغاز خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ناسا از فاصله ۲۲۵ میلیون کیلومتری زمین، پیام دریافت کرد!
  • کشور‌های مختلف برای محافظت از کودکان چه کردند؟
  • مرکز تحقیقات «هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» مجوز فعالیت گرفت
  • صدور مجوز تأسیس مرکز تحقیقات«هوش مصنوعی و اینترنت اشیاء» دانشگاه آزاد سیرجان
  • توسعه 6G در ژاپن با سرعتی ۵۰۰ برابر نسل پنجم!
  • جای خالی معلمان ماهر مجازی
  • نظرسنجی: تجربه شخصی شما درباره سرعت اینترنت بعد از افزایش قیمت
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • نتیجه آزمایش نسل ششم اینترنت در ژاپن: ۵۰۰ برابر سریع‌تر از ۵‌جی
  • تکمیل ‌‌هوشمندسازی پلاک‌های پستی تا پایان سال ۱۴۰۴